Scoala Ortodoxa

Rezultate finale faza regională Olimpiada de caligrafie

 

 

ŞCOALA „SFÂNTUL IERARH NICOLAE” ARAD

 

Școala „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad este sub patronajul Asociaţiei Social – Educative Filologos, fondată la începutul anului 2016 de un grup de părinţi, care doresc să le ofere copiilor o educație subordonată valorilor creștine și tradiționale.

În cadrul şcolii „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad este creat un mediu cald, armonios, o atmosferă de familie, propice studiului. Aici respectul reciproc şi comportamentul decent sunt caracteristici definitorii, iar parteneriatul dintre şcoală şi familie este unul real, în cadrul căruia toţi cei implicaţi dau tot ce au mai bun pentru educaţia copiilor.

Şcoala „Sfântul Ierarh Nicolae” a fost fondată în 2016 şi este autorizată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

Prezentarea școlii „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad și a planurilor de viitor așa cum sunt ele în primăvara lui 2020

Școala „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad are ca misiune asigurarea unei educații de calitate, centrată pe elev și de formare a unor tineri cu înalte principii morale, cu suflet frumos, oameni puternici, echilibrați și responsabili.

Specificul școlii noastre este dat de perspectiva generală a pedagogiei creștine asupra educației, precum și de valorificarea tradițiilor culturale românești în învățământ. În viziunea noastră, educația de calitate nu poate face abstracție de dimensiunile sufletești profunde și de tradiția națională.

În Școala „Sfântul Ierarh Nicolae”, copiii vor regăsi simplitatea și curățenia copilăriei adevărate! Aici filtrăm influențele negative-umane și tehnologice, având ca scop prioritar protejarea inocenței copiilor noștri.

Aceasta este școala în care perspectivele deconstructiviste ale relativismului și secularismului nu își au locul, abordarea noastră fiind ancorată în principiile Adevărului creștin. Punem în același timp accent pe valorile tradiționale românești, cultivăm respectul față de Familie, școală și Biserică, pilonii pe care s-a construit neamul nostru.

Doriți o școală unde copilul dumneavoastră să învețe despre lucrurile cu adevărat importante, să dobândească principii morale și etice sănătoase? Doriți să devină un adult educat, demn și responsabil? Contactați-ne!

 

CONTACT:

 

Str. Calea Timișorii nr. 77, cod poștal 310253

Telefon/fax: 0357.411.411

Website: www.scoalaortodoxaarad.ro

E-mail: secretariat@scoalaortodoxaarad.ro

Noutăți

Olimpiada regională de caligrafie “Penița de Aur”

Subiectele fazei regionale de la Olimpiada de scriere caligrafică „Penița de aur" ediția a II-a, 2024

Clasa a III-a

Dictare clasa a...

20 Apr 2024 Detalii

Olimpiada de scriere caligrafică „Peniţa de aur” 2024

Rezultatele finale ale Olimpiadei de scriere caligrafică „Penița de aur" ediția a II-a, 2024 Clasa a III-a Clasa a IV-a Peste 400 de copii din clasele a III-a și a IV-a au concurat astăzi la Olimpiada regională de caligrafie “Penița de Aur”!

23 Mar 2024 Detalii

Olimpiada de scriere caligrafică „Peniţa de aur”

Rezultatele finale ale Olimpiadei de scriere caligrafica "Penita de aur" se afla in fisierul de mai jos: Deschide -> Rezultate finale PREMII: Clasa a III-a PREMIUL COD PUNCTAJ ȘCOALA ÎNVĂȚĂTOR 1 0313 93 Școala Gimnazială ”Caius Iacob” Arad, jud.

12 May 2023 Detalii

Atelierul vesel "Școala poveștilor"

Atelier destinat exclusiv copiilor cu vârsta între 5-6 ani, parte a „Zilelor porților deschise”.

15 Feb 2020 Detalii

Zilele porților deschise 2020

Te așteptăm vineri 14 februarie între orele 8:30 și 13:30 pentru a vizita școala în cadrul „Zilelor porților deschise”.

14 Feb 2020 Detalii

Colindă la Catedrala „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” Arad (Catedrala Veche)

„Și-am umblat și-am colindat/ Vestea Nașterii am dat.”

22 Dec 2019 Detalii