PROGRAMUL UNEI ZILE DE ȘCOALĂ

7.30 – 8.00 – PRIMIREA COPIILOR

8.00 – 8.10 – RUGĂCIUNEA DE DIMINEAȚĂ, SFINȚII ZILEI

8.10 – 8.55 – ORA I (45 min)

8.55 – 9.15 – PAUZA I (MARE) (20 min)

9.15 – 10.00 – ORA II (45 min)

10.00 – 10.15 – PAUZA II (15 min)

10.15 – 11.00 – ORA III (45 min)

11.00 – 11.15 – PAUZA III (15 min)

11.15 – 12.00 – ORA IV (45 min)

12.00 – 12.15 – PAUZA IV (15 min)

12.15 – 13.00 – ORA V (45 min)

12.00 - 12.30 / 13.00 - 13.30 - PREDAREA COPIILOR, CONSILIEREA PĂRINȚILOR

12.00 – 17.30 – PROGRAMUL ”ȘCOALA DUPĂ ȘCOALĂ”

12.00 - 13.15 - PROGRAM ACTIVITĂȚI RECREATIV - EDUCATIVE

13.15 - 13.45 - SERVIREA MESEI

13.45 – 14.30 – PROGRAM DE ODIHNĂ / TIMP LIBER (clasa pregătitoare și clasa I); PROGRAM DE ODIHNĂ / TEME (clasele mari)

14.30 – 16.00 – TEME (toți copii)

16.00 – 17.00 – ATELIER EDUCATIV (ATELIER DE CREAȚIE HAND MADE, ATELIER DE POVEȘTI, DANSURI POPULARE)

17.00 – 17.30 – PREDAREA COPIILOR