Elevii, profesorii şi întreaga echipă a şcolii "Sfântul Ierarh Nicolae" Arad, doresc să vă mulţumească din toată inima pentru susţinerea dumneavoastră! Fiecare bănuţ, pe care l-aţi dăruit din toată inima, Dumnezeu l-a înmulţit şi a dat roade, care vor veni cu siguranţă înzecit către dumneavoastră prin ajutorul, darurile şi rugăciunile Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul nostru şi al tuturor copiilor.

Susţinând Asociaţia Social Educativă „Filologos” şi Școala „Sfântul Ierarh Nicolae” puneţi o piatră de temelie la educaţia unor oameni competenţi şi încrezători în forţele proprii.

În cazul în care compania pe care o conduceţi înregistrează profit în acest an, vă îndemnăm să adăugaţi satisfacţiei materiale şi o mare satisfacţie sufletească, direcţionând 20% din impozitul pe profit pe care-l datoraţi statului, pentru susţinerea Şcolii Primare Sfântul Ierarh Nicolae Arad.

Pentru toate detaliile cu privire la documentele legale aferente unei sponsorizări, vă rugăm să ne contactaţi la 0743.435.624 sau 0742.589.171.