În anul școlar 2016-2017 am iniţiat proiectul internaţional "Poveştile lumii în şcoala mea", în cadrul căruia povestitori din diverse părţi ale lumii au poposit în clasa elevilor noştri şi le-au spus poveşti. Este un proiect permanent şi până acum am fost gazde pentru: Alicia Doo Jong din Coreea de Sud, Martin Manasse din Marea Britanie, Marianne Christensen din Danemarca şijuliana Marin din Columbia.

Un alt proiect permanent, iniţiat în parteneriat cu Asociaţia "Brâncoveanu", este proiectul naţional "Şcoala familiei". Acesta constă dintr-o serie de cursuri adresate părinţilor şi susţinute de specialişti în domeniu, despre diverse aspecte ale educaţiei copiilor, de exemplu: "Educaţia caracterului", susţinut de psiholog Speranţa Munteanu, "Alimentaţia pentru sănătate", susţinut de conf. dr. ing. Dana Radu, "Formarea dependenţelor la copii şi adolescenţi" susţinut de dr. terapeut Lavinia Bratu etc.

Totodată, începând cu anul 2017, organizăm pentru copiii şcolari şi preşcolari cursuri de storytelling, pictură şi pian, care au loc după-masa şi la care participă copii şi de la alte şcoli şi grădiniţe.