ACTIVITĂȚI ÎN ANUL ȘCOLAR 2018-2019

Spectacolul "Dor de neam"

16 decembrie 2018

În data de 16 decembrie la Filarmonica de Stat Arad și pe 17 decembrie la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici” Arad, artiști de mare valoare au susținut un concert de colinde, alături de elevii nostri, iar apoi actorul Dan Puric a susținut o conferință despre unire și jertfă. Îi mulțumim domnului Dan Puric și pentru vizita pe care ne-a făcut-o la noi la școală.

Zilele Școlii ”Sf. Ierarh Nicolae” Arad

5-7 decembrie 2018

Acestea sunt cele mai așteptate zile! Preasfințitul Emilian Crișanul ne-a vizitat și a stat de vorbă cu elevii noștri, care l-au răsplătit cu poezii și colinde. Copiii de la Grădinița nr. 11 din Grădiște ne-au vizitat pentru o activitate frumoasă împreună și chiar în 6 decembrie am fost la Sfânta Liturghie, unde l-am prăznuit cum se cuvine pe Sfântul nostru drag, Ierarhul Nicolae, iar seara s-a încheiat cu un spectacol susținut împreună cu părinții. A doua zi, trupa noastră de teatru, "Cireșarii", a susținut, la Complexul Muzeal Arad, spectacolul "Muzeul viu - în drum spre marea unire"

Poveștile lumii în școala noastră

27 septembrie - 1 octombrie 2018

Lume ! Lume! Haideți la povești! În perioada 27 septembrie - 1 octombrie 2018, școala noastră a primit vizita unor povestitori din Franța, Anglia și India, fiecare cu tolba plină de povești care mai de care mai interesante. Povestitori talentați, Claude Delsol din Franța, Hans Laurens din Danemarca și Craig Jenkins din Anglia au bucurat elevii noștri cu frumoase și pline de învățătură.
Tot în cadrul festivalului internațional de povești elevii școlii Sf. Ierarh Nicolae pe scena Filarmonicii Arad au cântat "Limba română", de Doina și Ion Aldea Teodorovici.

Vizita la fabrica de lactate

20 septembrie 2018

La final de septembrie, ne-am bucurat de aer curat și de o vizită la stână. Domnul Ioan Braga este un cioban autentic care ține pasul cu vremurile. Astfel, lângă stână, a construit o modernă fabrică de lactate. Așa am învățat nu doar să ne jucăm cu oițele ci și cum se face brânza în zilele noastre. În final, am gustat pe săturate brânzică, iaurt și smântânică delicioasă!

Deschiderea anului școlar

10 septembrie 2018

Am pornit spre un nou an școlar cu multă bucurie și plini de speranțe. Elevii mai mari, clasa a II-a a ”Brâncovenilor” și clasa întâi a ”Năsăudenilor”, i-au primit cu drag pe noii lor colegi din clasa pregătitoare, a ”Ardelenilor”. Bun venit la școală!

Sfântul Nicolae, sub patronajul căruia ne desfășurăm activitatea, să vă ocrotească!